Mlađi juniori Opatije bolji od Delfina i nastavljaju natjecanje

29.12.2012

Rijeka,29.12.2012. bazen Kantrida,gledatelja 50

Delfin – Opatija  6:11  (2:1,1:4,1:4,2:2)

Suci : Duje Čipčić i Damir Milković (oba Rijeka)

Opunomoćenik : Andrej Franulović (Rijeka)

Delfin – Žužić,Šantić,Stupin 1,Venier 2,Lilić,Tembel,Rabar,

Rubil 3,Komšić,Radetić,Idžanović,Bogdanović

Opatija – Stilinović,Sesa 1,Tončić,Popović 2,Vrdoljak 3,Žigulić,Grubješić 1,Brubnjak 1,Fučak 3,Ivanković,Kurti,Milolaža,Frketić,Sušanj

Igrač više :  Delfin 4/2          Opatija 8/5

Mlađi juniori Delfina nakon pobjede u prvoj utakmici sa 10:7,nisu uspjeli na domaćem bazenu obraniti stečenu prednost.

U utakmicu su obje ekipe ušle sa željom za pobjedom koja ih vodi u daljnje natjecanje.Već se u prvoj četvrtini vidjelo da je gostujući golman Stilinović dobro raspoložen i da će biti velika prepreka vaterpolistima Delfina.

Sredinom druge četvrtine kod rezultata 2:2 nakon nesmotrenog poteza suci isključuju sa pravom zamjene igrača Delfina Luku Rabara,što je usmjerilo utakmicu na stranu gostujuće ekipe,koja je nošena svojim bučnim navijačima iskoristila priliku povela i prednost nije ispuštala do kraja utakmice.

Delfini su svojom borbenošću i željom za uspjehom,utakmicu u četvrtoj četvrtini doveli u neizvjesnost smanjili rezultat na 6:9,imali dvije velike prilike da još smanje rezultat.ali odličnim obranama to nije dozvolio gostujući golman Stipan Stilinovović. Kod rezultata 6:10 nova prilika Delfina da izbori produžetke,opet obrana Stilinovića i kraj nade da delfini nastave natjecanje.

Delfini nažalost nisu iskoristili svoje prilike,Opatija je,tako od dvije podjednake ekipe dalje ide spretnija i sretnija ekipa.

Mlađi juniori Opatije bolji od Delfina i nastavljaju natjecanjeNa kraju utakmice čestitke igračima Opatije na odličnoj utakmice i želje da budu uspješni u daljnjem natjecanju.